We l o v e sneakers!

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld van nu! Je kunt sneakers óveral bij combineren, onder een jeans zijn ze natuurlijk super tof maar ook onder een jurkje of pantalon kun je los gaan. Ben jij ook zo’n fan van sneakers als wij & kun er geen genoeg van in je kast hebben staan? Lees dan snel verder.


De perfecte trend voor alle lazy girls onder ons zijn natuurlijk de sneakers met klittenband, nooooit meer je veters strikken! Hoe fijn is dat? Nu zijn de witte sneakers natuurlijk helemaal hot dit seizoen, maar wil je een keer een nieuw kleurtje ga dan voor cognac kleurige sneaker met een witte zool.

sneakers wit klittenband


Dé trendkleur van dit moment is geel, 10 Days noemt het happy yellow, dat begrijpen wij helemaal. Want zeg nou eerlijk, je krijgt toch helemaal zin in het voorjaar bij het zien van deze sneakers? Nu begrijpen wij maar al te goed dat zo’n fel kleurtje helemaal leuk staat bij van die gebruinde benen, hier hebben wij een oplossing voor! Wil je fijne witte sneaker maar wel met een touch of yellow, dan zijn dit jouw sneakers!

yellow sneaker


Maar ook onder een jurkje of een pantalon trek je gewoon die lekkere sneakers voor uit de kast. Een avondje op chique? Dan laat je je sneakers en leren jack gewoon thuis en wissel je in voor een mooie hak.


We zagen het al tijdens de inkoop bij het vooruitstrevende merk HUMANOID. De meiden daar hadden hun sneakers op de meest toffe manier gestrikt, wij denken dat dit helemaal up-coming is dit voorjaar. We zien dit seizoen heel veel cropped pants, hoe leuk is het dan om je sneakers op deze manier te dragen?


 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *