De smaak van Italië 2017

19, 20 & 21 mei is het weer zover, een event waar wij al ruim 10 jaar met een grote stand te vinden zijn. De smaak van Italië in de parken en tuinen bij Kasteel de Haar in Haarzuilens. Elk jaar komen hier ruim 26.000 bezoekers vanuit het hele land op af.

Bij ons in de stand vind je deze drie dagen o.a. een uitgebreide collectie van Giorgio & Massetti.

Giorgio schoenen zijn van hoge kwaliteit met een originele twist, daarnaast is de gehele collectie handgemaakt én volledig geproduceerd in Italië. En niet geheel onbelangrijk, de modellen zijn speciaal aangepast aan de wensen van de Nederlandse man. Hoe fijn is dat?

 

Wie nog niet bekend is met de overhemden van Massetti, moet ook zeker even een kijkje komen nemen. De mooiste shirts gemaakt van Italiaans doek maar met een Nederlandse pasvorm.

Het gehele landgoed van Kasteel de Haar is tijdens deze drie dagen omgetoverd in Italiaanse sferen, ruim 200 exposanten, kunstenaars, artiesten en koks brengen Italië tot leven. Van de mooiste Italiaanse auto’s, verse pasta’s & pesto’s, heerlijke muziek en de mooiste mode! Na een dagje slenteren kun je uiteraard ook lekker bijkomen op één van de terrassen onder het genot van een prosecco.

Speciale gast dit jaar is Giovanni Caminita, bekend van 24Kitchen en als bandlid van Marco Borsato. Hij zal tijdens het evenement dan ook van zich laten horen én proeven. Kortom, dit ‘Italiaanse’ feest van het jaar is bij uitstek geschikt als voorproefje op de zomer!

Laat je dit jaar inspireren door het grootste Italiaanse evenement in de Benelux. Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan even onderstaand filmpje!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *