Updates!

Wil jij ook makkelijk en snel op de hoogte gehouden worden? Dan ben je bij Vallen Mode aan het juiste adres! Lees onze updates en je bent in een mum van tijd op de hoogte van de laatste trends, nieuwste collecties en upcoming merken. 

Toupy Paris

19-06-2021
Nieuw bij Vallen Mode: Toupy Paris, bekend om haar eenvoudige, maar trendy en vrouwelijke zijdecollecties in vele kleuren. Elk item wordt handgemaakt in het Parijse atelier van dit prachtige, sophisticated merk, waardoor je niets anders kunt verwachten dan hoge kwaliteit en tijdloos design. Combineer elegantie met een vleugje nonchalance en Franse flair deze zomer en bekijk de stijlvolle collectie in de winkel!

The Classics

13-06-2021
‘The Classics’ zijn een oproep om van het heden te genieten, door het verleden te vieren. Het nieuwe verhaal over ‘The Classics’ begint met Chapter 6. Dit Chapter staat helemaal in het teken van sportieve invloeden, het L.A. gevoel & beachy, laid back vibes.  Dat betekent: statement joggers, ronde vormen, easy pastels, nudes en een focus op de schouders. Shop chapter 6 hier!

SUNNY weather

30-05-2021
SUMMER | Eindelijk mooi weer! De nieuwste items zijn binnen bij ons én we zijn élke zondag open van 13-17. Zie je iets niet in de webshop, bel even naar de winkel 0348-442644 we helpen je graag!

Liberty Capsule

16-05-2021
De LIBERTY capsule collectie van 10 Days is binnen! Met de Liberty Capsule Collection viert 10Days de vrijheid! Liberty staat voor 10Days voor; "zijn wie je wilt zijn, houden van wie je wilt houden en dragen wat jij graag wilt dragen. Vrijheid om je goed en comfortabel te voelen. Om te houden van jezelf en van je omgeving; vrienden, geliefden, natuur en ervaringen". Een limited collectie met statement sweaters en floral prints in de meest comfortabele materialen.

Open zonder afspraak!

28-04-2021
Je kunt weer winkelen zónder afspraak te maken!! Je kunt dus weer gewoon bij ons binnen lopen zónder gedoe! LOVE TO SEE YOU AGAIN!