December.....the sparkle season is here!

Onze grootste kerst fan is Fauve, het liefst luistert zij het hele jaar door naar ‘the christmas station’. Dus vanaf het moment dat onze prachtige Winterwonderland etalage door Dennis van Style-Link was afgemaakt, ging onze muziek over van Ibiza lounge naar Christmas medleys. En heel eerlijk…alle collega’s zingen mee.

Onze wintercollectie is voor de komende weken aangevuld met mooie tops en truitjes, silk-look rokken, feestelijke jurkjes en heerlijke Sox voor onder de boom. Daarnaast is onze sieraden hoek weer helemaal aangevuld met stijlvolle oorbellen, leuke kettinkjes en lieve ringetjes en armbandjes. Om je sparkle-look helemaal af te maken, hebben we een heerlijk nieuw parfum merk toegevoegd aan onze accessoires. Bon Parfumeur Paris heeft zalige luchtjes met bijvoorbeeld Peper, Ceder en Patchouli, Amber of Sandelwood. Een aantal geuren zijn zeker ook voor de heren geschikt; kom vooral even lekker uitproberen als je in de buurt bent!

Ook bij onze herenmode zaak is er een mooie cadeau tafel ingericht, zodat ook de mannen verrast kunnen worden met een heerlijke after-shave balm, Happy Socks of een mooi bierpakket van Adam Underwear. Uiteraard mogen de nieuwe Secrid Mini-Wallets en Pig & Hen collectie niet ontbreken aan dit rijtje; succes en een happy husband verzekerd!

En terwijl hij dan de (vega) kalkoen snijdt, jij een kaarsje aan steekt en een wijntje in schenkt in je mooiste sparkle outfit, proosten wij bij VLLN mode ook met elkaar…wat een tof mode jaar was dit weer: met onze fashion events, seizoens modeshows, 10DAYS styling avonden met Myon en mooie acties voor onze vaste klanten. Deze events zijn natuurlijk zo succesvol dankzij jullie enthousiaste en gezellige aanwezigheid..want wat een leuke en lieve klanten hebben we toch!

Nieuw dit jaar zijn de Personal Styling adviezen; laat jezelf en je vriendinnen, moeder of zussen twee uur lang verwennen met lekkers, insights over de nieuwste trends aan de hand van moodboards, een kleur advies én een outfit dat speciaal voor jou is samengesteld.* Hoe leuk is dat?!

Wij hebben een prachtig fashion jaar gehad, en verheugen ons enorm op het nieuwe jaar, met mooie voorjaarsmode in zachte stoffen en nieuwe kleuren.

Maar laten we niet te snel gaan….eerst genieten van December…it’s the season to sparkle!

Liefs! VLLN team

*voor een Personal Styling kun je contact opnemen met Fauve (fauve@vallenmode.nl)