Herfst. Wij bij Vallen Mode houden er van…

De kaarsen op onze koffie tafel branden al weer en we worden helemaal hebberig van de nieuwe Zusss spulletjes om je huis winterproof mee te maken. De prachtigste kandelaars, tafelkleden en koffie mokken maken dat je heerlijk binnen wilt blijven.Aan het einde van elke werkdag moeten we de binnengewaaide herfstbladeren op vegen. Veel liever zouden we ze laten liggen; ze passen zo mooi bij de nieuwe collectie die nu in onze winkel hangt. 

Groen, geel, oranje, rood en bruin. De najaarsmode blendt perfect met de natuur. Bruin is dit seizoen de nieuwkomer..er zijn zoveel verschillende tinten. Denk aan cognac, taupe, caramel, beige. Prachtig te combineren met okergeel, oranje, zwart en grijs. Want natuurlijk blijven ook de basis kleuren belangrijk om een mooie rustige combinatie te kunnen maken.

Daarnaast zien we ook dit seizoen de dierenprint weer terug, soms uitgesproken zoals in onze Pom Amsterdam collectie, en ook in subtiele panter- en zebraprints.

En natuurlijk is daar de ruit. Daar kunnen we dit najaar echt niet om heen. Prachtige warme ruit motieven in onze winterjassen, broeken en colberts. Combineer er lustig op los met een contrakleur of een scandinavisch gebreide trui. Die laatste staat overigens ook fantastisch op een mooi lange plisse rok, die je afstyled met een tech sneaker of bikerboots.

Onze 10Days Chapter 10 collectie mag er ook weer zijn. Er zitten weer een aantal geweldige must-haves bij, zoals het Hoody Vest van heerlijk zachte merino wol. Ohhh wat worden wij blij van de herfst. Een boswandeling, op de bank met een kaarsje aan, door de plassen fietsen na de eerste herfstbui…

Maar natuurlijk zijn wij het allerliefst in de winkel om jou te adviseren bij het samenstellen van jouw favoriete seizoens outfit.

Zien we je snel?

Liefs!
Vallen team