MANNEN DINGEN // BRAND NEW STORE ❥❥

Zoals velen van jullie weten opende wij afgelopen Februari de grootste 10 Days store van de regio bij ons in de dames winkel, we zijn nog steeds onwijs trots op het resultaat! Nu begrijp je, dat het bij de MANNEN van Vallen behoorlijk ging kriebelen! Misschien waren ze wel een tikkie jaloers 😉 Dat snappen de meiden van Vallen wel…

Het hoge woord was er daarna snel uit: ”we gaan verbouwen”, ” Hans waar is je kluspak”. Na vele avonden brainstormen, concept stores bezocht te hebben & Pinterest van voor tot achter te hebben bekeken hadden we een plan de campagne gemaakt!

Het plafond zou er uit moeten, er moest een jeanswand komen, een wat cleanere uitstraling & misschien een nieuwe vloer? Hans, onze werkvoorbereider, planner & uitvoerder in één zegt altijd: ” het valt altijd tegen een verbouwing & je doet altijd meer dan dat je van plan was”. Punt gemaakt!
6 weken later hadden we namelijk ook een nieuwe en extra ingang, staat er een knalrode mini in de winkel, hebben we nieuwe verlichting, nieuwe interieur systemen gebouwd ÉN is er een hele toffe ”vrijdagmiddag borrel bar” gemaakt, uiteraard is deze van maandag t/m zaterdag geopend.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *