Maatkostuums

WE MAKE SUITS THE WAY IT SUITS YOU

Altijd al een maatpak willen hebben waar u zelf de designer van bent? Het ultieme business pak of een sportief jasje voor op een jeans, alles is mogelijk. Een confectie pak wat niet past? Kies voor maatwerk. Het hoeft niet duurder te zijn! Kom naar Vallen Mode voor mannen en laat u inspireren. Een maatpak maakt indruk en straalt klasse uit. Samen met u gaan we bepalen uit welke stof, voeringen, pasvormen en afwerkingen uw maatpak zal bestaan.
Een maatpak is al verkrijgbaar vanaf  € 499,-

Bij een maatpak hoort een mooi passend overhemd. Bij Vallen mode zijn we altijd op zoek naar die personal touch, zoals onze hand gefinishte schoenen van MIO TINTO  en sinds kort ook hebben wij een prachtige collectie maatoverhemden toegevoegd. 
Wist u overigens dat alle maten in onze database worden opgeslagen? Voor een vervolg aankoop hoeft u alleen de stoffen nog uit te zoeken.

BEN JIJ “WEDDINGPROOF” ?

Geef je trouwpak je eigen “personal” touch. Ontwerp samen met onze specialisten je eigen trouwpak, keuze uit prachtige stoffen, voeringen, knopen en leuke details. Is dit nog niet persoonlijk genoeg, kies dan ook je eigen kleur schoenen, met de hand gefinisht en voorzien van je eigen initialen. Leverbaar in 3 modellen en maar liefst in 24 verschillende kleuren. Je eigen ” MIO TINTO” schoen is er al vanaf € 199,95.