• MANNEN DINGEN // BRAND NEW STORE ❥❥

  Zoals velen van jullie weten opende wij afgelopen Februari de grootste 10 Days store van de regio bij ons in de dames winkel, we zijn nog steeds onwijs trots op het resultaat! Nu begrijp je, dat het bij de MANNEN van Vallen behoorlijk ging kriebelen! Misschien waren ze wel een tikkie jaloers 😉 Dat snappen de meiden van Vallen wel…

  Het hoge woord was er daarna snel uit: ”we gaan verbouwen”, ” Hans waar is je kluspak”. Na vele avonden brainstormen, concept stores bezocht te hebben & Pinterest van voor tot achter te hebben bekeken hadden we een plan de campagne gemaakt!

  Continue Reading

 • De smaak van Italië 2017

  19, 20 & 21 mei is het weer zover, een event waar wij al ruim 10 jaar met een grote stand te vinden zijn. De smaak van Italië in de parken en tuinen bij Kasteel de Haar in Haarzuilens. Elk jaar komen hier ruim 26.000 bezoekers vanuit het hele land op af.

  Continue Reading

 • We l o v e sneakers!

  Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld van nu! Je kunt sneakers óveral bij combineren, onder een jeans zijn ze natuurlijk super tof maar ook onder een jurkje of pantalon kun je los gaan. Ben jij ook zo’n fan van sneakers als wij & kun er geen genoeg van in je kast hebben staan? Lees dan snel verder.

  Continue Reading

 • The best time of the year! De leukste X-mas cadeautjes op een rijtje!

  De mooiste cadeautjes voor kerstmis, de gezelligste tijd van het jaar, daar horen natuurlijk cadeautjes bij! Wij hebben de leukste cadeautjes voor hem en haar op een rijtje gezet, hoe makkelijk is dat!

  Continue Reading

 • Fashion Show 2.0 tijdens de Septembermarkt

  Wat was het tof! Zoals velen van jullie weten, zijn wij heel wat jaren aanwezig geweest tijdens de Septembermarkt in Harmelen, na een aantal jaar afwezig te zijn geweest waren wij afgelopen 3 september terug!

  img_4907

  Deze keer met onze eigen catwalk pal voor de deur bij onze herenmode zaak, een DJ op het dak & 12 modellen die de nieuwste trends voor komend najaar showde.

  Continue Reading

 • Maatpakken

  De nieuwe stalen voor onze collectie maatpakken zijn binnen

 • Martijn laat een Tattoo zetten!

  Tijdens de eerste internationale Modebeurs in Berlijn werden wij verrast bij het merk Club of Gents. Ze hadden een ervaren Tatoeëerder klaar staan, die kleine tattoo’s mocht zetten.
  Martijn, had altijd een schaar op zijn onderarm willen hebben, dit was zijn kans. Met als voorbeeld een afbeelding van het merk Denham, werd deze toffe Tattoo gezet.