Betaling

BETALEN

Betalen via iDeal
Vallen Mode biedt de mogelijkheid met iDeal te betalen. Dat is betalen in uw eigen vertrouwde internetbankieren omgeving. U doorloopt dezelfde stappen als u bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis en ING.

Betalen met een creditcard
U kunt uw bestelling betalen met de volgende creditcards: VISA, MasterCard en American Express. Om uw gegevens te beschermen, worden deze volledig gecodeerd verstuurd via SSL-servers en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden.

Op het moment van de bestelling wordt uw creditcardbetaling geautoriseerd. Het bedrag wordt automatisch afgeschreven van uw creditcard en uw betaling is voldaan.

Vallen Mode hanteert de besteldatum als aankoopdatum op het afschrift van uw creditcard.

Mollie

Vallen Mode laat de betalingsafhandeling van bestellingen over aan onze betalingsprovider Mollie. Mollie is een innovatieve, internationaal opererende aanbieder van betaaloplossingen voor bedrijven en organisaties die diensten en producten op afstand verkopen.

De betaaloplossingen van Mollie waarborgen dat een betaling veilig, snel en correct online wordt verwerkt, vanaf het moment dat een klant de bestelling wil betalen tot het moment dat het geld wordt bijgeschreven op de rekening van de web winkelier en de transactie correct wordt verwerkt in de financiële administratie. Dit maakt Mollie een cruciale schakel in het proces van online bestelling tot online betaling bij Vallen Mode. Mollie doet de verwerking van al onze betaalmogelijkheden en heeft hiervoor direct contact met alle aangesloten financiële instellingen.

Algemeen

Alle prijzen van de producten die via de webshop van www.vallenmode.nl verkocht worden zijn inclusief BTW.

Vallen Mode controleert steekproefsgewijs orders met hoge factuurbedragen. Dit doen wij om de veiligheid van uw betaling te kunnen blijven garanderen en om misbruik of fraude te voorkomen.